Ihanaa kun on KESÄ! Tosin taas kerran työt häiritsee harrastuksia, koska aikaa ei jää töiden jälkeen muuhun kuin äkkiä koirat ulkoilutetaan ja taas mennään. Ostin Otolle ja Kuismalle uuden patukan, jolla pääsivät kerran leikkimään ihan yhdessä. Mökilläkin olemme kaksi kertaa jo ehtineet käydä sekä tietysti treeneissä.
Nyt kuvakollaasia ensin poikien leikeistä, sitten molemmista mökkikeikoista ja loppuun hieman treenikuveja.











Mökkeilyä:



































Vähän hakuilua ja jälkimistä:

















Äsken palasin Kuisman kanssa Kotkan Ruusu näyttelystä. Tuloksena oli EH, AVK3 tulos. Tuomari Vincent O´Brien tykkäsi enemmän karvaisista kavereista, joita kaikki muut olivatkin ja he saivat ERIn jokainen. Tällainen oli arvostelu:
4 years old male. Would like to see stronger coat. Eyes very large. Topline could be more level. Little short on neck- Handled very well, excellent temperament.
Noh, onneksi ei ollut pitkän ajomatkan päässä tämäkään näytelmä, joten olimme taas ajoissa kotona. Vähän tekisi mieli ilmoittaa Kuisma Kouvolaan, kun siellä on joku Epsanjalainen tuomarismies. Eikä sorsastuskaan ole ehtinyt alkaa silloin.

Ensi viikko olisi vielä töitä ja sitten alkaisi loma. Kaksi viikkoa ehtinyt kertyä lomaa. Suunnitelmia on mutta mikään ei taida rahapussien mielestä olla oikein toteuttamiskelpoisia crying. Mökkeily olisi kyllä ihan riittävää lomailua mulle..

-tiina-