Nyt on kenttäkausi avattu! Torstaina ja tänään käyty poikien ja järkiryhmäläisten kanssa hieman tottistelemassa Simonkadun kentällä! IHANATA! Vanhoissa "konkareissa" huomasi hieman energiaa ja intoa tehrä Töitä isolla Teellä! Ja uudetkin toivottavasti pääsee rytmiin kiinne nopiasti!

Mutta tärkein ensin. Inspis haasteessa on tällä viikolla kuvahaasteena IRTOKIRJAIN: "Kuvaa jokin yksittäinen kirjain. Kirjaimia on kaikkialla, mutta bongaatko jonkin aivan erityisen?" Minä bongasin, eikä tarvinnut kauan etsiä:

Vaihdoin edellisenä vuonna vihatun Sitikkani Hondan CRV:hen, enkä ole katunut päivääkään. Sain edullisesti siihen vielä kahden koiran häkin paksia täyttämään. Ennen en ole autoa ajatellut kuin kulkuvälineenä, mutta tämä on jotain aivan muuta. Huiman näppärä maastokykyinen auto! NAM!

Sitten siitä tottiksesta todistusaineistoa tältä päivältä:

Kiitos Terhille poikien kuvaamisesta ja iso kiitos kaikille kentälle raahautuneista! Itse henkilökohtaisesti olen todella tyytyväinen tämän viikon treeneistä omieni kanssa sekä iloinen teidän muiden onnistumisista! Tästä vain kohti ääretöntä ja eteenpäin! Toinen NAM!

-tiina-

P.S. Onnea Jouni-kullalle syntymäpäivänä. Et sinä ole vielä mikään ikäloppu