Ihana pääsiäinen, loistavat kelit ja riittävästi tekemistä. Koiratkin oleilivat kovasti tossa omalla tontilla, Otto ryöväsi yhden istutusruukunkin:

 

Sitten sain Tillin Katjan houkuteltua mukaani kevään ensimmäiselle jäljelle. Hän toimi kuvaajana, kun meitin pojat ajoivat jälkeä.

Otolla oli siis ihan ensimmäinen jälki, tein siitä omastamielestäni helpon: joka askeleelle pieni pala lihapullaa jne jne. Taitaa olla askeleeni liian lyhyet Otolle ja lihapulla liian hyvä herkku: jätkä pyöri ja hyöri ainakin alkuun hyvin paljon. Tasottui kyllä hieman, mutta pienillä muutoksilla luulisi saavan tarkkuuttakin työskentelyyn. Tosin onhan ne hakutreenit opettaneet tuon pojan ensisijaisesti ilmavainulle, joten tuo maavainuisuus on uusi asia opeteltavaksi!

Kuismalle Katja talloi kanssa ihan suoran jäljen, jossa oli kaksi esinettä. Ajatuksena hieman selvittää miten jatketaan tästä eteenpäin. Olisi pitänyt olla enemmänkin esineitä, koska nyt sai palkan esineeltä ja sitten alkoikin homma skulaamaan PALJON tehokkaanpana! Kuismalla on vaan lihaksisto ja rintakehä kehittynyt sitten viime syksyn niin kovin että valjaita tarttee vielä hienosäätää (nyt vaan löysäsin rutkasti), kun olivatten jääneet ahtaaksi..

Hyvä fiilis jäi kyllä! Ja eilisen bonukseksi Juoniseni vei minut ajelulle Hondan kanssa, kevään ensimmäinen kyytini!

-t-