Aloitamme taas kerran inspis-haasteella: http://blog.getinspired.fi/blog/3127703/. Aiheena siis viesti itselle:  "Millaisen viestin olet jättänyt itsellesi? Muistilapun, ohjeistuksen vai kenties tehtävälistan?"

Viestejä ja muistilappujahan minulla on koko ajan joka paikassa, etenkin työmaalla. Nämä eivät varsinaisesti ole minulle, vaan yleiseen käyttöön kotona. Toimivat kuitenkin pääasiassa koristeina jääkaapin ovessa, suloisia kun ovat



Sellaisilla kuvatuksilla siis nyt osallistutaan!

Hääsuunnitelmat ja toteutukset etenee kovaa vauhtia. Korttitarvikkeet on hankittu, mekko tuli jo postissa kotiin (ja mahtuu päälle), pojillekin on paitaa ja krakaa hankittu, kimppu ja vieheet pistetty tilaukseen ja ja ja.

Hieman mietityttää kun ei todellakaan ole mitään "perusvärejä" mitä mielletään morsiamen ja sulhasen jutuiksi (valkoinen, musta puku jne), mitähän muut ajattelee. Mutta sitten ajattelen että mitä sitten? Meidän häät on kyseessä, yritämme parhaamme mukaan kuitenkin saada aikseksi juhlat joissa vieraat viihtyvät ja heillä olisi hauskaa. Ja uskon että heillä tulee olemaan.

Koirille on hoitopaikka varattuna Hurukselasta perjantaista sunnuntaihin. Ei tartte niistä sitten kenenkään huolehtia, etenkin kuin kaikki käypät vaihtoehdot ovat (toivottavasti) häissämme!

Mutta ensi haasteeseen asti!

-t-