Eipä ole tullut aikoihin päivitettyä tapahtumia. Vaikkei niitä sen kummempia ole, samaa vanhaa: treenejä ja treenejä.

Edelleen käydään Juonin kanssa saleilemassa. Minulla apuliikkeet kehittyy kaiken aikaa ja painoa alkaa nousemaan. Armeijahäiskät katselevat kateellisena pullisteluani Kieli ulkona.

Kuisman kanssa ollaan alettu tekemään näyttelyhihnatreenejä; nyt ei päätä yritetä laskeakaan maahan kun on valkoinen hihna kaulassa Silmänisku! Tätä käytiin kokeilemassa Kotkassa ruusumätsäreissä, tuloksena punainen pentu kolmas!! Seuraavana askeleena on kävelytyylin parantaminen. Tottista tehdään myös, nyt on vain jäänyt Simonkadun reenejä useampi väliin.. Tiedän, olen laiska ja huono äiskä.. Nolostunut Yksi päivä kokeilin tottisnoutoa oikean kapulan kanssa, enkä sillä lelulla, ja hyvinhän se senkin toi. Yleensä nuo kepit on herralle puruleluja, joten hieman jänskätti.. Jälkeä ollaan harrasteltu ihan kaksisteenkin sekä käytiin taas mejäilemässä molempien koirien kanssa. Jäljen muhiessa käytiin meren rannalla käppäilyllä ja Kuisma meni kepin perässä uimaan!! IHAN ITSEKSEEN!! JUHUU, mahdollisuuksia sorsakoiraksi siis on!! Niin, tuo otsikkohan nyt sitten viittaa Kuismaan. Hän on kahdenkymmenen sentin kolikoilla varustettu koira Klink Klink (raha): laitoin rahaa korviin, jotta pysyisi alhaalla ja samalla ilma kiertäisi eareissa paremmin.

Onneksi tuo kesäkin taitaa tuolta tulla tupsahtaa, viimeinkin! Alkaisin olemaan valmis palaamaan jo työpöydän äärelle, onhan tässä useampi kuukausi jo möllötelty kotona. Ehkä minullekin tulee se mahdollisuus jokusen viikon kuluttua?!

Kuvia ette saa, koska niitä ei ole nyt kamalasti otettu. Valitan, en jaksa kaiken aikaa kanniskella karmeraa mukana kun taskuihin ei mahdu!!

Eiköhän siinä ollut ne merkittävimmät?! Lisää tulee kun tapahtuu..

-T-