Nyt on siis minun kymmenes viikko kotona hurahtanut ja Jounikin on ollut jo toista viikkoa seuranani. Eikä liitosta ole kuulunut vieläkään mitään, mutta en olekaan ainut kotiin jäänyt TU:n jäsen?!

Ollaan Kuisman kanssa edelleen käyty ahkerasti kaksi kertaa viikossa harjoituksissa; perjantaisin siellä aloittelevien TOKO:ssa sekä lauantaisin pentukoulutuksessa. Alan näkemään kehityksen merkkejä itsekin (molemmissa), mökillä alkuviikosta istui sivulla jo kauemmin kuin kaksi sekuntia vaikkei saanut namia sillä hetkellä!!! Ihan meinasi onnenkyynel vierähtää poskelle, se meinaan on tuolta Duracelilta KAUAN!! Lauantaisin poika onkin tosi väsynyt harkkojen jälkeen, vissiin tuo kahtena päivänä peräkkäin harjoittelu käy pään päälle, mutta nauttii se kuitenkin touhusta Nauru

Kotona sitten yritetään muistaa harjoitella tuota näyttelyseisonta, tuolla TOKOilutahdilla nappula ei opi muuta kuin istumaan.. Nähtiinhän se jo viime mätsäreissä Silmänisku Mutta ihanaa että poikamme kasvattaja haluaa järjestää meille noviiseille näyttelyharjoitukset, joihon (TOIVOTTAVASTI) saapuu montakin iskä-Amoksen pennuista!! Olisi hauskaa nähdä miten erinäköisiä/-kokosia/-luonteisia näistä vesseleistä on tullut!!

Käytiin eilen koirien kanssa kokeilemassa verijälkeä. Kuisma seurasi ensimmäistään hienosti ja rauhallisesti, mutta arastellen. Jäljen päässä meillä oli makkaroita palkkiona, niitä syötiin niin jalat kuin kaula pitkällään (ja täristen) kun ei lähemmäs uskaltanut mennä. Seuraavassa jäljessä tuuli sekoitti hieman nuoren miehen hajustelua, mutta loppupalkkiolla heilutti jo häntää, on se hieno mies!! Ja tuollaisesta ponnistuksesta oli poju taas kotona hyvin väsynyt.. Ehkäpä olisi ensi kesänä syytä alkaa harjoittelemaan Kuisman kanssa myös jotain sellaista lajia, jossa tuota nenää voisi käyttää hyödylliseen toimintaan?!

Nyt sitä sitten nähdään mitä täällä kotona tapahtuu, kun Almalla alkoi tässä eilen juoksut. Karua aikanaan Alma ahdisteli tietyssä kohtaa juoksuja aika rajustikin ja Karustini oli kuitenkin leikattu mies. Että miten tämän meidän leikkaamattoman hurmurin oikein käykään ;) Vai haiseeko tuo vielä miehellekään?! Mutta veikkaan että meillä on kotona taas muutamat seuraavat viikot aika eroottista meininkiä.. Ja tuskastunutta olotilaa kun toinen ei saa mitä haluaa ja toinen taas ei mitaltaan pysty suoriutumaan halutusta askareesta Nolostunut !! Tämä nähtiin Kardaaninkin kanssa ja lopuksi molemmat olivat "hieman" äreitä itselleen ja toisilleen..

Jumpalla no tullut käytyä sekä Jounin kanssa muutaman kerran salilla. Yllätin toissakerralla piilotetuilla voimillani personalrainerini ;) En ole mikään heikkopeikko!!

Eipä täällä sen kummempia, näitä samoja juttuja varmastikin vaan tehdään viikosta toiseen kunnes jompikumpi/molemmat pääsevät takaisin työelämään. Kesää odotellaan edelleenkin ja monesta syystä, sekä liiton päätöksiä..

-t-