IHANAA, MEILLÄ ON TAAS KAMERA!!!  Jouni meni ja tilasi salaa Junttilasta Canonin EOS 1000D:n johon tuli mukaan pitkä putki. Eikä haittaa pätkääkään. Olen ollut NIIIIIN vieroitusoireissa ilman kameraa, että harvempi uskookaan.

No minä tänään pihalla pikkasen räpläsin kameraa:

Leikkien ja laulaen..

"Mitäs täällä tapahtuu?"

Ja koska meillä on se pidempi putkikin, niin pääsee ottamaan kentän laidalle tottiskuvia:

Hienosti sivulla!?

Pikkasen maataan paikallaan..

Ja bonuksena sarja luoksetulosta, jossa jarrut eivät toimineet:

Aah, pääsinpäs vihdoinkin iskemään tänne kuvia! Nautinto

Ja noi treenit meni ihan päin prinkkalaa, koska perusrytmi meni ihan pieleen. Normaalisti kävellään Boltin kanssa kentälle, nyt mentiin autolla ja oli ollut siellä tovin.. EI hyvä juttu keskittymisen kannalta! Mutta saatiin me jotain aikaiseksi, ainakin muutama kuvatus!

Taas minä jään yksin kotiin, Kultsu mennöö taas illaksi/yöksi duuniin. Onneksi tuon baarin ovet sulkeutuvat näin pernantaisin jo kahdelta ja lauantainakin kolmelta, ni ei mene kamalan myöhään.. Lisätienesti on ihan hyvästä, nyt kun minun tulot ovat überpienet. Mutta yksin ei edelleenkään ole kiva olla illan pimetessä. Ja telkkaristakaan ei varmasti tule mitään järkevää.

Huomenna kavereille kylään ja sunnuntaina mätsäreihin. Sitten olisi viikko paketissa. Nyt menen naamakirjaan korjaamaan satoa Farmvillen tilalleni !

ÖTYÄ!

-t-