Minua vituttaa moni asia tällä hetkellä:
1. Jos lomautettu insinööri amk antaa mulle 5000e tukea, jotta pääsen puolustusministeriksi niin en minä valtion rahoilla voi lomautettua insinööriä saunottaa puolustusvoimien edustussaunassa. Mielestäni. Omilla rahoilla varattu sauna kävisi.

2. Jos "liamk" myy mulle varastetun 15000e:n arvoisen auton 100e:llä olen minä lain mukaan ryhtynyt varastettuun tavaraan, koska on syytä olettaa tuotteessa olevan hämärää. Jos pääministeri on säätiön pääjehuna 2003 ja ei enää 2004, ja säätiö antaa tukea pääministerille vuonna 2004 xe niin ei varmaan tule yllätyksenä että säätiön antama tuki on laiton. Mutta eihän noista olla.. Ja mitään uusia vaaleja pidä pitää. Siellä on varakansanedustajia pilvin pimein listoilla. Väärinkäytösepäily -> tutkinta -> todetaan syylliseksi -> kenkää ja uusi tilalle. Mitä noita hyysäämään. Ja onko sillä merkitystä onko tuolla arkkaadianmäellä 210 edustajaa vai vaikka 140? Ei ole. Tulis tuonnekin palkkakustannuksiin säästöä. Luontainen YT-neuvottelu ilman neuvottelua, niinkuin muillakin taatelintallaajilla.

3. Jos joku vitun viherpiiperrystoimikunta valmistelee lakiehdotusta jottei tavallinen suomen kansalainen saisi enää kuljettaa avattua alkoholijuomaa autossa, ja toteaa vielä päälle ettei se järkevä ehdotus ole, ja silti jatkaa tuumailua aiheen piiristä..niin on se jo helvetti!! Verorahoilla kokouspalkkioita maksellaan ja tosiaan ei pientuloisena (alle 3000e/kk) nautitaan palkkaa.. Miten voin valita veroilmoitukseeni etten tuohon veroja maksa? Jos rikos on ajaa kännissä, niin mitä vitun merkitystä sillä on selvinpäin ajaessa mitä sulla autossasi on? Ei ole mielestäni vaikea ymmärtää rikoksen ja oikein toimimisen eroa. Känniajo vai selvinpäinajo?

4. Noi saatanan mamut! Joo jos se SUOMALAINEN opiskelija saa kaikki 430e/kk opintotukea, ehkä vähän asumislisää.. Mitä sille jää kuussa käteen? Varmaan tyyliin 200e/kk. Kun asuminen (vuokra) vähennetään. Tuosta tarpeellinen puhelin, mahdolliset julkisen kulkuneuvojen kk-kortit, vaatteitakin pitäis päällä pitää ja toki ruokaa syödä. Tottakai lahjaksi saadun tv:n tv-lupa, jotta pääset katsomaan uutiset ja tietty noi tositv:t ja uusinnat. Mutta mitä tekee MAMU? Saa saatana enemmän rahaa (käyttörahaa) kuussa kouraan, saa asumiset, saa vaatteet , saa ruuat, saa lentoliput takaisin kotiin... Tuotakaan en tahdo verorahoillani tukea. Ei ole järkeä... Miten suomen eläkeläiset, miten veteraanit, miten LOMAUTETUT?? Työttömät? (sellaiset jotka töihin haluavat..) Milloin on lomautettu insinööri amk:n perheelle jäänyt kuussa (rouva mukaanlukien) ruoka yms. menojen jälkeen vaikka kohtuullinen 600e? Saattaapi olla aika pitkä aika.. Ja te kuitenkin verojakin makselette+tietty ansiosidonnaista päivärahaa... 

5. kaikki hyysääminen ja sosiaaliämmät.. Koko Suomen mentaliteetti. Ajattelin tuohon liittyen ajella autollani juuri sitä nopeutta kuin itsestä tuntuu. Poliisin pysäyttäessä todeta, että Suomen hallituksen ja eduskunnan lausuntojen mukaisesti jos olen muka tehnyt rikoksen, täytyy lakia muuttaa niin etten sitä tehnytkään. Helppoa. Tai sit mä vaan unohdin miten olis pitäny toimia. Läpi menee. Aivan varmasti. Samaan hyysäysjuttuun soveltuu aselakiuudistukset jne jne.. Suomessa kun pyritään ehkäisemään kusipäiden tekemiä rikoksia ja onnettomuuksia kieltämällä tai rajoittamalla kaikkea siihen liittyvää tuotetta/tavaraa, niin olisi ehdotus: Synnytyslaitoksella jaetaan lapset kolmeen ryhmään. 1. hoitavat 2. olevat 3. valvovat. Olevilta leikataan jalat ja kädet pois. Hoitavat hoitaa noita raajarikkoja jotka eivät varmasti pysty tekemään mitään laitonta. Valvovat lopettavat (kyllä, kuula kalloon) kaikki rikoksia tekevät ryhmästä riippumatta. Tähän vielä kiellot päälle. Eli autot, puukot, polkupyörät, viina, tupakka ja kaikki mahdollinen kielletyksi. 

Vittukunvituttaa...

-jouni