Onpahan tullut taas mentyä niin ettei ole kirjootella. Oli ne tyttöjen iltamat. Oli tosi kivaa, kuten taisi Jounilla ja koirillakin olla mökillä mukavata. Käytiin Jyskälässä oppimassa kuivatusosan saloja Metsolla ja siitä sitten illanviettojen jälkeen hotellihin unisille. Eli koirat on saaneet olla tekemättä mitään "järkevää" kauan.

Otolla alkoi taipparikurssi maanantaina. Ekalla kerralla kouluttajat hieman testasivat koirien tasoja ja siten osasivat jakaa koirakot ryhmiin. Otto nuorimmaisena minusta kuitenkin suoriutui hyvin. Ottaen huomioon ettei ole aikaisemmin damia edes suostunut suuhunsa ottamaan!

Pillillä luoksetulo:

Damin nouto:

Ja istua möllötti odottamassa että talutin tulee kaulan ympärille:

Käytiin seuraavana päivänä iltakävelyllä hakkuuaukealla, kun oli niin nätti ilma. Saavat enempi liikuntaa siten.

Tässä ne pojat mennöö:

Etsi kuvasta koira

Muita otoksia reissusta:

Otto sai viimein rabiesrokotuksen ja eläinlääkärin puntari esitti lukemia 17,2 kiloa! Ei siis ainakaan yhtään liikaa! Onneksi, hieman on huolettanut isomman koiran ruokinta kuin aikanaan Kuisman kanssa. Ja Otolle kun kunnon labbiksena kelpaa mikä tahansa ja kuinka paljon tahansa!

Ja minä tyttö sain synttärilahjaksi ihanaisilta ihmisiltä: mieheltäni ja isältäni haulikon! Kaikki te varmasti ajattelette, että voi kuinka romanttista?! Lahja on minun valinta, halusin oman aseen omilla luvilla ja nyt sen sain. Hän on kaunis ja kevyt Escort Magnum, puoliautomaatti haulikko. Harmaa-musta. Minun oma seuralaiseni . Kunhan opin sitä käyttämään (onneksi on käyttöohjekirja!) ja osun vaikkapa kiekkoihin..

Tänä viikonloppuna korkkaan kyllä aivan varpina jälkikauden! Etsin pienenkin pahaisen nurmikkopläntin, johon tallaan Kuismalle ja Otolle lyhyet jäljet, jotta näen ollaanko ihan hukassa vai kohteessa . Tiistaina olisi sitten taippareita, keskiviikkona menemme synttäri-illalliselle ja torstaina tottisluennolle Kuisman kanssa. Varsin koiramaista toimintaa. Huomenna kuitenkin on toinen esitys sarjastamme Neljän tähden illalliset, kun Markku kokkaa meille! Vesi kielellä odotan niitä herkkuja ja annan varmaan luovutusvoiton miehille, ettei tarvisi itsensä alkaa ruokaa tekemään..

Munarikasta pässiäistä kaikille!

-t-