Pidettiin viime viikonloppuna järkiryhmäni kauden lopettajaiset. On se taas surku  Vaikka tuntuukin ettei me mitään ehditty tekemään, niin kaikenkaikkiaan 49 treenikertaa tuli täyteen (tässä mukana niin maasto- kuin tottistreenitkin)! Ei paha..

Kuveja hienosta päivästä, harmi vaan että osallistujia oli vain muutama.

Konnamuorin Konna sai esineruutuilla:

Ja järkeillä:

Ella tottisteli ja järkeili:

Uutena koiruutena oli Maximus:

Ja sitten mukana oli nämä omat häseltäjät. Kuismalla sattui jäljelle kivasti metsäkanalintu ja Oton jäljellä olikin esineitä (piti olla Konnan jälki), oletuksena ettei reagoi niihin eikä se olisi haitannut mitään. Mutta hän reagoi ja jotkin jo ihan ilmaisi ilman erillistä käskyä!

Kimmo odotteli Oton jäljen ajan autolla, flunssainen mies:

Ja Otto oli Konnan näkemisestä ihan tätä mieltä:

Vielä valkoinen valopallo:

Minä ryhmän vetäjänä lahjoin eniten treeneissä käynyttä koirakkoa, joka tänä vuonna oli Kimmo ja Konna. Ehkä ensi vuonna on toisin, vink vink.. Ja Konna oli tehnyt HIENON kortin ja ostanut pullon ERITTÄIN hyvää punaviiniä (www.alko.fi/tuotteet/fi/005416) minulle kiitokseksi Kimmon kouluttamisesta! Kiitos vielä kaikille ryhmäläisille!

Lisää kuvia kaikista treeneistä Lokinkadun kuvagalleriasta, jonne löytyy linkki sivupalkista.

Veljenpoikanikin sai nimensä isänpäivänä. Ihana Max  Poika ei paljon stressannut vaan nukkui kaiken hässäkän läpi ja vasta ihan loppuajasta alkoi nälkä kurnimaan vatsaa ja kiukku alkoi nousta.

Tänään sitten mennäänkin Jyskälään, ei koiranäyttelyyn vaan firman pikkujouluihin.

-tiina-